diumenge, 3 de maig del 2009

VISCA LA MARE QUE ENS VA PARIR

No podia ser d'una altra manera, avui toca Barça. Partit important a la casa blanca per sentenciar la lliga i... 2-6 tu!! Primer marca el Madrid, es creuen per uns minuts (3 minuts) que estan a punt de guanyar mitja lliga i marca tititititi Henry. Cinc minuts més tard cau el segon i s'ensorren. I qui fa el segon? Puyol!!! I el tio es treu el braçalet i li fa un petó a la senyera celebrant el gol a la capital del reino. Abans de la mitja part el tercer de Messi i partit i lliga sentenciats. A la segona marca el Madrid, un altre de Henry, un altre de Messi i el 6è de qui? Piqué!!!
Piqué, Puyol i Messi, tres canterans, quatre gols. I no només això perquè ahir van jugar nou canterans (Valdés, Puyol, Piqué, Xavi, Iniesta, Messi, Busquets i Bojan).
2-6!! La mare que ens va parir, un set de tenis. Un festival de futbol. Un bany. Un chorreo a Vidente Boluda.
Ala, ja m'he cansat de rebolcar-me en la victòria, però només per una estoneta eh.